POLITICILE EGALITĂŢII DE ŞANSE ÎN CONTEXT ROMÂNESC ŞI EUROPEAN


Program de master cu orientare profesională de 2 ani
Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea din Bucureşti

 Masterul Politicile egalităţii de şanse în context românesc şi european îşi propune să răspundă unei cerințe de profesionalizare în domeniile legate de politicile egalității de șanse prin pregătirea unor specialişti care să stăpânească deopotrivă instrumentele intelectuale necesare înţelegerii unei problematici sociale şi politice complexe şi care să poată participa activ şi critic la analiza, elaborarea, implementarea sau evaluarea unor politici publice adecvate şi eficiente. MPES este primul program de master cu orientare profesională, într-un domeniu care nu beneficiază încă de o formare specializată. Afilierea la masterul european EGALES (http://sites.univ-lyon2.fr/egales/) permite celor mai buni studenți să beneficieze de un parcurs european și de o dublă diplomare.

Pentru mai multe detalii: http://www.fspub.unibuc.ro/fspub/programe-de-studii/master/politicile-egalitatii-de-sanse-in-context-romanesc-si-european 

In lunile octombrie - decembrie 2012, CPES a participat la organizarea dezbaterilor cu experti in egalitatea de sanse din institutii publice si societea civila. Dezbaterile au fost organizate in cadrul cursurilor cu invitati din programul de master profesionale "Politcile egalitatii de sanse in context romanesc si european" (vezi lista acestor dezbateri).